Salok


intra
Intra palvelee
Salokin jäsenyrityksiä
Salok-talotekniikkaurakoitsijoiden palveluihin kuuluvat niin suunnittelu, asennus, huolto kuin tarvikemyyntikin. Luotettavuus, asiakaskeskeisyys ja vankka ammattitaito ovat toiminnan perusarvoja.

Myös joustavuus on Salok-yritysten vahvuus. Lisäresurssien hankkiminen onnistuu nopeastikin, jolloin aikataulut pitävät ja isommatkin projektit etenevät suunnitelmien mukaan.

Kaikki asennustyöt hoidetaan dokumentoitujen toimintaohjeiden mukaisesti ja hyväksyttyjä laatu- ja turvallisuusnormeja käyttäen. Näin projektit etenevät ammattimaisesti ja hallitusti alusta loppuun.

Koko maan kattava verkostomme on tärkeä etu etenkin valtakunnallisesti toimiville asiakasyrityksille. Lähin paikallinen asennusliike vastaa huoltotöistä, mahdollisista korjaus- ja lisätöistä sekä muista tarvittavista toimenpiteistä tehokkaasti ja joustavasti.

Keskitetty ostotoiminta ja yhteisen katto-organisaation tuki mm. liiketoimintojen kehityksessä varmistaa sen, että vaativinkin tilaaja saa ammatimaista palvelua kilpailukykyiseen hintaan.